Den Haag met standbeeld

Den Haag met regen (50x40cm) olieverf op doek

Vorige week heb ik dit schilderij gemaakt in Den Haag. Aan het eind van de eerste dag vond ik het schilderij nog niet af. Ik miste details. Gelukkig volgde op de regenachtige dag nog zo’n natte dag en ben ik terug gegaan naar de plek om het schilderij te voltooien.

Als ik met regen schilder in de stad zorg ik er meestal voor dat er iets boven mijn hoofd is dat me beschut tegen de regen. Ik ben dan wel minder vrij in waar ik kan gaan staan want zoveel afdakjes met een mooi uitzicht zijn er niet.  Maar deze keer ging dat goed samen.

__________________

Last week I made this painting in The Hague. At the end of the first day I found the painting still unfinished. I missed details. Fortunately another wet day followed the rainy day and I went back to the place to finish the painting.
 
When I paint in the city in the rain I usually make sure there is something above my head to shield me from the rain. I am then less free in where I can stand because there are not that many shelters with a nice view. But this time it went well together.
Deel dit bericht op:
<< Terug naar overzicht