Expositie in Domburg

Het strand van Domburg (140×70 cm) olieverf op doek

Dit schilderij heb ik deze winter op mijn atelier geschilderd. Het is nu te zien in de eetzaal van strandhotel Duinheuvel in Domburg aan de Badhuisweg samen met 15 andere kleinere werken die ik ter plaatse aan het strand van Domburg heb geschilderd.

De expositie duurt tot en met september en overlapt de periode dat ik in Domburg schilderlessen geef op het strand.

De expositie houdt ik samen met Jo Dumon Tak en Wim van de Wege en is georganiseerd door het Zeeuwselicht.

_____________________________

I painted this painting in my studio this winter. It can now be seen in the dining room of beach hotel Duinheuvel in Domburg on the Badhuisweg, together with 15 other smaller works that I painted on site on the Domburg beach.

De expositie houdt ik samen met Jo Dumon Tak en Wim van de Wege en is georganiseerd door het Zeeuwselicht.

The exhibition lasts until September and overlaps the period that I give painting lessons on the beach in Domburg.

 

Deel dit bericht op:
<< Terug naar overzicht