Garages

Fordgarage (40×25 cm) olieverf op paneel

 

Parkeergarage (48×32 cm) olieverf op doek

Een tijdje geleden wilde ik in de binnenstad van Dordrecht gaan schilderen maar ik kon er geen onderwerp vinden dat me inspireerde. Gelukkig vond ik er wel een aan de rand van de stad. Het weerspiegelende daglicht in het glas van de ford garage en het zachte kunstlicht van de lampen binnen vond ik een erg mooi beeld opleveren.

De parkeergarage heb ik in Katwijk geschilderd deze zomer. Na een paar dagen schilderen in de harde wind aan het strand vond ik het heerlijk rustig om in de garage te zitten. Na een dag in de parkeergarage vond ik juist de frisselucht van het strand weer fijn.

———————————–

A while ago I wanted to paint in the city center of Dordrecht, but I couldn’t find a subject that inspired me. Luckily I did find one on the outskirts of town. The reflective daylight in the glass of the ford garage and the soft artificial light from the lamps inside was a very nice image.

I painted the parking garage in Katwijk this summer. After a few days of painting in the strong wind on the beach, I found it wonderfully quiet to sit in the garage. After a day in the parking garage, I really liked the fresh air from the beach again.

 

 

Deel dit bericht op:
<< Terug naar overzicht