Hoog en laag

kerk Naarden vesting

Kerkinterieur tijdens kunstbeurs (50×27) ood

De eerste dag dat ik dit jaar op de kunstbeurs in de kerk van Naarden_Vesting heb geschilderd was een lastige dag. Het was druk en het zicht werd mij erg vaak ontnomen door de bezoekers.
Zondag zou het nog drukker worden. Daarom had ik als voorzorg het bovenste gedeelte van de kerk bij de compositie betrokken. Nu kon ik me op de bovenste helft van het schilderij concentreren, als het beneden te druk werd. Bezoekers komen vaak in golven en zodra het wat rustiger werd kon ik weer verder werken aan de onderste helft.
Het schilderij hierboven heb ik die zondag gemaakt.

_________________

The first day I painted at the artfair in the church of Naarden this year was a tough day. It was crowded and very often the view was taken from me by the visitors.
Sunday would be even busier. As a precaution I involved the upper part of the church in the composition. Now I could concentrate on the upper half of the painting when the lower part was too busy with people. Visitors often come in waves and when it was less crowded I could continue to work on the lower half of the composition.
The painting above I made that Sunday.

Deel dit bericht op:
<< Terug naar overzicht