Italië

Italiaanse stad (40x35cm) olieverf op doek

Klif in de Middellandse Zee (40x35cm) olieverf op doek

Boten op het strand  (40x30cm) olieverf op doek

Twee weken gelden heb ik in Italië geschilderd. Iets ten zuiden van Genua. Het is een bergachtige  en stijle kust en elk stukje land aan zee dat vlak genoeg is is bebouwd of heeft een andere functie. Maar het is goed gelukt om mooie locaties te vinden waar ik genoeg afstand kon nemen om te schilderen.

Op Instagram heb ik een filmpje geplaatst waar ik in het schilderij van de stad aan het maken ben. Die plek was een beetje bijzonder om te zitten. Het was aan de rand van een parkeerplaats. Het was mooi weer en weekend en de hele dag reden er auto’s door mijn beeld die tevergeefs op zoek waren naar een plaats om te staan. Maar ik zat er toch vrij comfortabel in de schaduw van een plataan.


Two weeks ago I painted in Italy. Just south of Genoa. It is a mountainous and steep coast and every piece of land by the sea that is flat enough is built on or has another function. But I managed to find beautiful locations where I could take enough distance to paint.
 
I posted a video on Instagram where I am making a painting of the city.
That location was a bit restless to paint. It was on the edge of a parking lot in front of a hotel. It was weekend and nice weather and all day long cars drove through my view looking in vain for a place to park their car. But I was still quite comfortable in the shade of a plane tree.

 

 

Deel dit bericht op:
<< Terug naar overzicht