Schaduwen en zonlicht

De doos heb ik in het weiland geschilderd, ik gebruik hem altijd om kwasten, medium en lunch in te vervoeren als ik ga schilderen. Ik heb snel moeten schilderen want de schaduwen draaiden snel. Het wegdraaiende licht bij het andere schilderij dwong me ook tot het vlug vast leggen van het tafereel. Omdat ik aan beide schilderijen de volgende dag niet kon verder werken is de toets breed gebleven.

Schilderspullen in kartonnen doos

Schilderspullen in kartonnen doos (formaat 25×35 cm, olieverf op paneel)

Slapend op de bank

Slapend op de bank (formaat 35×25 cm, olieverf op doek)

—————————

I painted the box in the meadow, I always use it to transport brushes, medium and lunch when I’m painting. I had to paint quickly as the shadows turned quickly. The turning light in the other painting forced me to quickly capture the scene. Because I could not finish the paintings the next day, the stroke remained wide.

Deel dit bericht op:
<< Terug naar overzicht